France Passion: gratis camperstandplaatsen

 Steeds meer kampeerautogebruikers worden lid van “La Formule Invitations”, een gastvrije uitnodiging tot overnachten op de privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. De bedrijven liggen verspreid over het hele land en vormen een ideale etappeplaats op uw camperreis. Dit jaar zijn er 2000 adressen waar u gratis kunt overnachten.
Op vertoon van het lidmaatschapspasje en een geldig jaarvignet op de voorruit van de camper, kunt gratis overnachten bij de aangesloten bedrijven. Het is geheel vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten. Maar een vriendelijke begroeting of een “dank je wel” bij vertrek wordt natuurlijk wel gewaardeerd. Vergeet ook niet: U bent uitgenodigd bij hen privé, u bent géén klant. Alleen kampeerauto’s die geheel “self-supporting” zijn worden toegestaan. De terreinen zijn geen campings en bieden ook geen of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. In de gids wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men heeft.
Een lidmaatschap kost € 30, loopt altijd van Pasen tot Pasen van het volgende jaar en wordt niet automatisch verlengd. U ontvangt jaarlijks een bericht waarin u in de gelegenheid wordt gesteld uw lidmaatschap te verlengen. Wilt u een jaartje geen gebruik maken van de Formule France Passion, bewaar dan wel uw lidmaatschapspasje. Het nummer blijft in de administratie bewaard, zodat u toch jaarlijks een bericht ontvangt voor vernieuwing van het lidmaatschap. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een lidmaatschapspasje op naam, een jaarvignet en een gids met alle adressen en duidelijke routebeschrijvingen. Uiterlijk één à twee weken voor Pasen kunnen leden hun nieuwe of vernieuwde inschrijvingen tegemoet zien. Uiteraard kan kunt u het hele jaar door lid worden. Ook dit lidmaatschap loopt altijd tot Pasen van het jaar erop. Meer informatie vindt u HIER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bron: Campereiswinkel

Permanent link to this article: https://www.camperphoto.nl/nieuws/9914-2/