De beste apps voor Tsjechië en Praag

Er is zo veel te zien en beleven in Tsjechië, dat het soms moeilijk kiezen is. Daarom verzamelden wij de beste apps voor tijdens een vakantie naar Tsjechië voor je. Zo vind je altijd de leukste uitstapjes en activiteiten van CeskySight.

Ontdek Tsjechië langs bekende filmlocaties

Zie jij straks met eigen ogen waar Casino Royal in Tsjechië is opgenomen? Download dan snel deze interactieve app. Deze splinternieuwe app leid je langs locaties in Tsjechië waar films zijn opgenomen. Niet alleen Tsjechische films, maar ook grote internationale films zoals Amadeus en Illusionist.

Benieuwd welk traditioneel Tsjechisch product wordt gemaakt in een bepaalde regio?

Tradities zijn een belangrijk onderdeel van de Tsjechische cultuur. Ontdek ze met deze nieuwe interactieve app. Je kunt bijvoorbeeld zien welk traditioneel product wordt gemaakt in een bepaalde regio. Of je kiest een reisschema dat hoort bij een traditie.

TOP 100 Czech Republic’s sights

Deze gratis app van Czech Tourism is een complete reisgids met 100 toeristische bezienswaardigheden in Tsjechië die je niet mag missen. Natuurlijk kun je ze niet allemaal in één vakantie bekijken, dus kun je makkelijk zoeken welke bij jou in de buurt liggen. Bovendien krijg je er foto’s en praktische informatie bij en kun je je eigen lijst met favorieten samenstellen.

Czech Days – The official portal

Dit is een portal met alle toeristische informatie over Tsjechië. Lees alles over de Regio’s, Praag, Unesco monumenten en alle culture erfgoederen. Zodra je de app. hebt geïnstalleerd, kun je gaan downloaden en daarna altijd en overal alles off-line lezen.

Cool Czech Guide

Een hippe app met veel informatie over de grote steden en leuke evenementen.

Prague City Guide

Deze gratis stadsgids van TripAdvisor bevat wandelroutes, bezienswaardigheden, restaurants en nog veel meer. De app bevat veel mooie foto’s, een snelle zoekfunctie en een wegwijsfunctie van jouw locatie naar de plek waar je naartoe wilt. Ook kun je een eigen lijst met favorieten aanleggen.

City of Plsen

Praag is niet de enige mooie stad in Tsjechië. Wat denk je van Plsen? Met deze Engelstalige app ontdek je alle bijzondere plekken in deze Europese culturele hoofdstad van 2015.

Mapy.cz

Deze handige app bevat een kaart van Tsjechië met alle plaatsen, wegen en andere belangrijke kenmerken.

Permanent link to this article: https://www.camperphoto.nl/nieuws/5462-2/