Return to MiniBieb 2020

Technische gegevens Duitse telefooncel TelH 78

TelH 78 kunststof telefooncel

TelH 78 kunststof telefooncel Uitvoering:  

Alle essentiële onderdelen van de TelH 78 zijn gemaakt van glasvezelversterkt polyester. Gebieden met bijzondere slijtage zijn bedekt met roestvrijstalen platen. De afzonderlijke componenten zijn met elkaar verbonden door middel van schroefverbindingen.

 Deur: De deur van de FeH 78 is aan de boven- en onderkant draaibaar. In geopende toestand steekt hij 60 cm uit het voorvlak. Als deurdranger en deurstopper wordt een onderhoudsvrije combinatie van schokdemper en rubberen veer gebruikt. De rechtsdraaiende deur is afsluitbaar met een veiligheidsslot (stijlslot zwart), dit wordt in het bovenste derde deel van de deur gemonteerd. De deur is aan drie zijden afgedicht tegen de behuizing met rubberen profielen om het geluid te dempen.

Beglazing: Alle 6 ruiten van gehard veiligheidsglas (ESG) zijn even groot en hebben afgeronde hoeken. De schijfrand bestaat uit basis- en wigprofielen. De ruiten worden van binnenuit ingeschoven, belangrijk voor TelH-combinaties.

Ventilatie: ventilatiesleuven in het sokkelgedeelte, ventilatie in het dakgedeelte via met geluiddempende materialen afgedekte kanalen.

Lak: PUR-lak (DD-lak) Kleur: RAL 1005 (honinggeel)

Verlichting: dubbele lamp (voor twee 20 W TL-lampen) in het plafond van de lichtbak. Automatisch in- en uitschakelen door schemerschakelaar.

Beschermkast: De beschermkast bevat een aansluitblok voor de FM-kabel en een aansluitdoos voor de laagspanningskabel. De voorste kastdeur heeft een dubbel nachtschootslot voor twee halve cilinders. Het kastoppervlak kan dienen als bagagerek en is, zoals alle oppervlakken van de FeH, die onderhevig zijn aan verhoogde slijtage, bedekt met roestvrijstalen plaat.

Achterwand: De binnenkant van de TelH-achterwand is ingericht voor de optionele installatie van een muntautomaat of ÖKartTel en een noodoproepapparaat; de aansluitbekabeling naar de beschermkast loopt door de dubbele wand. In het veld boven de munt Fw bevindt zich een verzonken en met acryl beklede opnamemogelijkheid voor de ON-code-index. Rechts van de muntenkast kan een boekentafel of een meervoudige boekenzwenkarm, uitvoering I of III, worden gemonteerd.

Montage: een fundering van geprefabriceerde componenten met ankerbouten (funderingsring) die ter plaatse moet worden voorbereid, dient voor de montage van de FeH. Elke bestaande FeH-fundering kan zonder meer worden gebruikt.

 Afmetingen:

Hoogte: 2300 mm, Breedte: 1000 mm en  Diepte:  1000mm (+deurgreep 85mm)

Gewicht:  276 kg.

Met dank aan Claus Bachmann.

Permanent link to this article: https://www.camperphoto.nl/minibieb-2020/thechnische-gegevens-duitse-telefooncel-telh-78/