Return to Tips & Trucs

Alfa Network Wi-Fi

Onze nieuwste aanwinst; Voor het komende jaar, een Wi-fi antenne met router, hopelijk hoeven we nu niet iedere keer naar de receptie te lopen voor een beetje behoorlijk Wi-fi verbinding.alfa_netwerk_wifi_pakket-1024x1269

Het Alfa Network Wi-Fi pakket is samengesteld uit twee topproducten van Alfa Network. Beide producten, in combinatie met de handige antennesteun met zuignap, maken het Alfa Network Wi-Fi pakket de ideale oplossing om een beschikbaar Wi-Fi signaal te versterken en het bereik te vergroten.

Het set is ideaal in situaties waarin het beschikbare Wi-Fi signaal van matige kwaliteit is of in het geval het Wi-Fi signaal niet ver genoeg reikt. Het pakket is ook een oplossing in het geval het Wi-Fi signaal wel ver genoeg reikt, maar u binnenin geen signaal kunt ontvangen door het materiaal waarvan uw , of boot is gemaakt. Resultaat: een vergroting en verbetering van uw bereik, wat er voor zorgt dat u in en rondom uw caravan, camper of boot zorgeloos gebruik kan maken van een stabiele internetverbinding. Vanwege de gevoeligheid van de antenne en de kracht van de Wi-Fi adapter is een bereik van enkele kilometers geen uitzondering en zo is de set ook ideaal voor afgelegen plekken in havens of op campings.

Het Alfa Network Wi-Fi pakket bestaat uit de Alfa Network Tube-U(N) USB Wi-Fi adapter, de Alfa Network AOA-2409TF 9dbi outdoor omni-antenne, de Alfa Network R36 3G/Wi-Fi router en een speciale antennesteun met handige zuignap. De zuignapsteun zorgt er voor dat de antenne zowel horizontaal als verticaal op gladde oppervlakten kan worden bevestigd.

Het Alfa Network Wi-Fi pakket is uitgebreid getest en positief beoordeeld in diverse edities van de KCK, Ontdek Magazine, ANWB online, weblog CamperCake en CampingLife Magazine!

 

Permanent link to this article: https://www.camperphoto.nl/campermenu/tips-trucs-3/alfa-network-wi-fi/